05 Ιουλίου, 2012

Μητροπολίτης Πειραιώς: "Πίσω απ' το μποζόνιο κρύβεται το πρόσωπο του διαβόλου"

Πίσω απ' το μποζόνιο κρύβεται το πρόσωπο του διαβόλου
"Πίσω από αυτές τις τρομακτικές και αίσχιστες για την ανθρώπινη προσωπικότητα, την ανθρώπινη ιστορία και την ανθρώπινη φιλοσοφία απόψεις, κρύβεται το αποκρουστικό πρόσωπο του διαμονισμού, γιατί μόνο δαιμόνια και κατεχόμενοι από αυτά μπορούν να μωρολογούν με τέτοιες ανοησίες", υποστηρίζει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, σχολιάζοντας την ανακάλυψη του μποζόνιου του Χιγκς.

Πυρά κατά της ανακάλυψης του σωματιδίου εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, κάνοντας κριτική επισκόπηση επιστημονικών θεωριών. Κατά την άποψη του, "δαιμόνια" κρύβονται πίσω από τις θεωρίες που στοχεύουν στην απόδειξη της μη ύπαρξης του Θεού πίσω από τη δημιουργία του Σύμπαντος.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Μητροπολίτη Πειραιώς για το "σωματίδιο Θεός":


Η ρήσις που διϊστορικά πλέον έχει καταστεί παγκόσμιο κτήμα της φιλοσοφίας αλλά και του πρακτικού βίου:

Πάσα τε επιστήμη, χωριζομένη δικαιοσύνης και πάσης άλλης αρετής, πανουργία, ου σοφία φαίνεται (Πλάτων, Μενέξενος, 247a),

επιβεβαιώνεται κατά τρόπον απόλυτον στην σύγχρονη Βαβέλ του πειράματος Cern που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ερευνών στην Γενεύη της Ελβετίας.

Σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των πολυμήνων ερευνών στον Μεγάλο Επιταχυντή Ανδρονίων και θα διακηρυχθεί όπως διεδόθη, ότι ανεκαλύφθη "επί τέλους" το Μποζόνιο του Χίγκς, γνωστότερο και ως σωματίδιο "Θεός" και όχι όπως εσφαλμένα λέγεται "σωματίδιο του Θεού".

Θά παρουσιασθεί, η δήθεν τρομακτική ανακάλυψις, ότι:

[...] το πεδίον του υποατομικού σωματιδίου Χιγκς δρα σε ένα αόρατο ενεργειακό πεδίο στο Σύμπαν και προσδίδει υπόσταση στην ύλη και δημιουργεί τη μάζα των άλλων σωματιδίων

καί επομένως

[...] βρέθηκε το τελευταίο κομμάτι του παζλ για την κατανόηση του σύμπαντος.

Στην παρουσίαση θα παραστούν και οι τέσσερις φυσικοί, που είχαν προτείνει την ύπαρξη του σωματιδίου πριν 48 χρόνια, μεταξύ των οποίων ο Πήτερ Χιγκς, Ομ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου και ο Τομ Κιμπλ, Ομ. Καθηγητής στο Ιμπέριαλ Κόλετζ του Λονδίνου.

Η επισκόπηση των θεωριών

Ο άνθρωπος κατά καιρούς προσπάθησε να ερμηνεύσει το σύμπαν και την ύπαρξη, με πλήθος θεωριών. Ειδικότερα στην σύγχρονη εποχή, η Κβαντομηχανική διατύπωσε θεωρία που ανέτρεψε την νευτώνεια μηχανική και την κλασσική ηλεκτρομαγνητική θεωρία.

Η αρχή της απροσδιοριστίας του Χάιζεμπεργκ, κατά την οποία δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί με ακρίβεια η θέση και η ταχύτητα ενός υποατομικού σωματιδίου καθώς και η θεωρία της σχετικότητος του Αϊνστάϊν σχετικά με τον χρόνο και το χωροχρόνο γενικότερα, μελετά την κινητική συμπεριφορά ενός σώματος που κινείται με ταχύτητες που πλησιάζουν την ταχύτητα τού φωτός (ειδική θεωρία τής σχετικότητος) καθώς και τα φαινόμενα της καμπύλωσης του χωροχρόνου ως απόρροια της ύπαρξης βαρυτικών πεδίων (γενική θεωρία της σχετικότητος). Η έννοια της "βαρυτικής ιδιομορφίας" πού είναι του συρμού, ισχυρίζεται ότι το σύμπαν προέρχεται από μία αρχική κατάσταση μάζας απειροστών διαστάσεων με τεράστια πυκνότητα και θερμοκρασία 14 περίπου δισεκατομμύρια χρόνια πριν.

Η νεώτερη θεωρία των "χορδών" αποπειράται να εξηγήσει την δομή του σύμπαντος σε υποατομικό επίπεδο θεωρώντας και την επίδραση της βαρυτικής δύναμης με την βοήθεια όχι σωματιδίων, αλλά δομών με διαστάσεις, των λεγομένων χορδών. Τέλος η θεωρία του "χάους" ασχολείται με την συμπεριφορά ορισμένων μη γραμμικών συστημάτων και μελετά ντετερμινιστικά συστήματα καθώς και το συγγενές πεδίο της κβαντικής θεωρίας του χάους.

Ετεροκίνητα νευρόσπαστα του αρχαίου δαίμονος οι θεωρίες

Όλες οι ανωτέρω θεωρίες επιχειρούν να ερμηνεύσουν το φαινόμενο της ζωής, χωρίς καμμία αναφορά ή μάλλον με παγερά άρνηση και αποστροφή στο Υπερούσιο Πρόσωπο του Παναγίου Θεού και αποδεικνύονται με τον τρόπο αυτό ετεροκίνητα νευρόσπαστα του αρχαίου δαίμονος, τα οποία μεταβάλλουν την επιστήμη από αλήθεια και θάμβος σε πανουργία και διαστροφή, γιατί επιδιώκουν να πείσουν ότι η τάξις, η αρμονία, η σκέψις, η τελονομία, η σκοπιμότης και η πρόδηλος σοφία που διέπει το υλικό Σύμπαν προέρχεται από άλλογες και ασυνείδητες μονάδες ύλης που μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, έδρασαν και δρουν με αιτία την τυχαιότητα.

Σήμερα λοιπόν στην Γενεύη τής Ελβετίας "έξοχα μυαλά" θέλουν να μας καταπείσουν ότι το υποατομικό σωματίδιο μποζόνιο Χιγκς, που είναι μία ασυνείδητη μονάδα ενέργειας, αν υπάρχει, δημιουργεί, συντονίζει, σχεδιάζει και καταστρώνει τα τρισεκατομμύρια των γαλαξιακών σχηματισμών, τους σε αυτά υφισταμένους φυσικούς νόμους ώστε μην συγκρούονται μεταξύ τους, την αέναη κίνηση της συμπαντικής ύλης-μάζης, την οργανική διάπλαση και τη ζωή των ενοργάνων όντων και φυσικά την αρμονία του υλικού σύμπαντος.

Αυτό ακόμα το ασυνείδητο σωματίδιο, που δεν έχει γνώση του εαυτού του και δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα "τι είσαι;", καταστρώνει και δημιουργεί εκ του μηδενός συνειδητά όντα όπως ο άνθρωπος, που έχουν το συνειδέναι, υπερβαίνει το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ ανοργάνου και οργανικής ύλης, τα αγεφύρωτα οργανικά χάσματα μεταξύ όλων των ειδών των γενών των ενοργάνων όντων, το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ του φυτικού κόσμου και των εμψύχων όντων, το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ του ανθρώπου και όλων των άλλων ενοργάνων και εμψύχων όντων. Αν αυτή η αντίληψις δεν αποτελεί τον απόλυτο ορισμό του κρετινισμού, τότε τι συνιστά κρετινισμό;

Πίσω από αυτές τις απόψεις βρίσκεται το πρόσωπο του δαιμονισμού

Δυστυχώς όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, γιατί πίσω από αυτές τις τρομακτικές και αίσχιστες για την ανθρώπινη προσωπικότητα, την ανθρώπινη ιστορία και την ανθρώπινη φιλοσοφία απόψεις, κρύβεται το αποκρουστικό πρόσωπο του διαμονισμού, γιατί μόνο δαιμόνια και κατεχόμενοι από αυτά μπορούν να μωρολογούν με τέτοιες ανοησίες.

Προτείνω δε στους εκλεκτούς αυτούς "σοφούς", των οποίων όπως κάθε ανθρώπου ο εγκέφαλος έχει ένα τρισεκατομμύριο νευρικές συνδέσεις που "τυχαία" έγιναν από το ασυνείδητο μποζόνιο, εάν έχουν ανάγκη αιμοληψίας αυτοί ή συγγενικά των πρόσωπα να μην προστρέχουν πλέον στον αλτρουϊσμό των συνανθρώπων τους, αλλά να χρησιμοποιήσουν το αίμα των "εκλεκτών συγγενών" τους χιμπατζίδων, ουρακοτάγκων, γοριλών, γιββώνων κ.λ.π. για να διαπιστώσουν όχι στην θεωρία, αλλά στην πρακτική εφαρμογή της, την δήθεν αλήθεια τής "ανακαλύψεώς" των, περί του "κοινού γεννήτορος μποζονίου" εκτός και αν το μποζόνιο έχει τέτοια ευφυΐα ώστε να κατασκευάζει σε κάθε είδος και έναν συγκεκριμένο αιματολογικό τύπο. Αν είχε όμως τέτοια ευφυΐα, γιατί να συνεντευξιάζονται εκ προσώπου του οι συγκεκριμένοι και όχι το ίδιο;


News 247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερες Αναρτήσεις Επόμενη σελίδα